Introduksjon til isfiske

Bli med oss når vi tar på trugene og setter kursen mot de islagte vannene, der vi borer oss gjennom den tykke isen for å prøve å fange arktisk fisk til middag!

En introduksjon til isfiske

Når vinteren brer om seg og vannene fryser er det på tide å pakke seg inn og dra på isfiske.

Isfiske er en av vinterens favorittaktiviteter for de lokale, og isfiskekonkurranser avholdes over en lav sko gjennom hele regionen. Alt du trenger er isbor, fiskestang, åte og en god porsjon flaks for å fange deg en skikkelig arktisk fiskemiddag med ørret og røye.

For å nå fiskevannet går vi fra basecamp på truger, og tar alt nødvendig utstyr med oss på ryggen. Vår guide vil gi deg en innføring i hvordan du borer hull i isen og de beste fisketeknikkene. Etter fiskingen drar vi til en nærliggende hytte for å varme oss ved peisen, og kanskje til og med tilberede dagens fangst!

Kort fortalt

Vi tar på oss trugene og setter kursen mot islagte vann, der vi borer oss gjennom isen for å prøve å fange arktisk fisk til middag.
Price Kr 1200,-
Duration 3.5 timer
Capacity Inntil 10 personer
Season 1. oktober - 30. april

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår aktivitet En introduksjon til isfiske

Prøv deg på en av de lokales mest populære vinteraktiviteter. Isfiske har en lang og tradisjonsrik historie i Norge og er passende for alle besøkende.

En god grunn til å booke vår aktivitet En introduksjon til isfiske

Nyt stillheten og roen som det arktiske landskapet har å tilby. Langt vekk fra all sivilisasjon vil du merke at isfiske er en veldig avslappende aktivitet, som gjør at du glemmer hverdagens mas og kjas.

$reasonAltTxtEn introduksjon til isfiske

Tilbered dagens fangst ved peisen og få en smak av fersk ørret eller arktisk røye.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.