Nordkapp på snøscooter

En fantastisk snøscootertur over de snødekte fjellene på Magerøya, etterfulgt av en guidet rundttur av Nordkapplatået og Nordkapphallen.

Opplev ikoniske Nordkapp med snøscooter

Denne naturskjønne turen vil ta deg helt til verdenskjente Nordkapp med våre splitter nye snøscootere.

Snøscooterkjøring er umiskjennelig tilknyttet regioner med tunge snøfall. Dette er et spennende eventyr for unge og gamle, som gir deg muligheten til å se deler av det arktiske landskapet som du rett og slett ikke kan komme til med andre kjøretøy.

Når du kommer fram vil du bli servert et glass med sprudlevin for å feire din ankomst – akkurat slik de første besøkende gjorde det på slutten av det 19. århundre. Din guide vil gi deg en kort omvisning, og forklare deg alt du må vite om dette ikoniske landemerket i Nord-Norge. Etter å ha inntatt en tradisjonell norsk matbit drar vi tilbake til basecamp. Vi stopper flere ganger på turen tilbake for å få med oss flotte fotomuligheter.

Vi står for alt utstyr, alt vi ber deg om er at du tar på deg varmt undertøy.

Vær oppmerksom på at alle besøkende som ønsker å kjøre snøscooter må kunne framvise et gyldig europeisk førerkort (klasse B) før turens start.

Kort fortalt

En fantastisk snøscootertur over de snødekte fjellene på Magerøya, etterfulgt av en guidet rundttur av Nordkapplatået og Nordkapphallen.
Price Kr 2600,-
Duration 4 timer
Capacity Inntil 10 personer
Season 1. oktober - 30. april

3 gode grunner til å booke nå

En god grunn til å booke vår aktivitet Opplev ikoniske Nordkapp med snøscooter

Visit one of Norway’s most iconic landmarks at 71º10’21”. North Cape is an absolute must on every traveler’s bucket list.

En god grunn til å booke vår aktivitet Opplev ikoniske Nordkapp med snøscooter

Experience the preferred mode of transportation of the locals. Driving a snowmobile will make you love winter even more!

$reasonAltTxtOpplev ikoniske Nordkapp med snøscooter

Opt for the evening excursion and get a chance to witness one of mother nature’s most incredible marvels, the aurora borealis.

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt og er alltid forberedt på å svare på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så svarer vi deg så raskt som mulig.